Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!

Παρουσίαση βιβλίου της Λιλίκας Αρνάκη το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 12 το πρωί στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στο Polis Art Cafe

Η Λιλίκα Αρνάκη γεννήθηκε στην Κοκκινόγη Ελασσόνος Λαρίσης. 
Μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια.
Πάντα εργάζοταν για τη λύση του προβλήματος αξιοποιώντας τα εκάστοτε δεδομένα.
 Είναι άνθρωπος του ''ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ'' ανεξαρτήτως των περιστάσεων.
Πιστεύει στη δύναμη της αγάπης. Η αγάπη για προσφορά ,η υπηρεσία για το σύνολο, η καλοσύνη, η συμπόνια και πάνω από όλα η αγάπη προς τον ίδιο μας τον εαυτό.  
 Εξαιρετική εικαστικός  αλλά και μία σπουδαία γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά την έννοια δύο λέξεων που τόσο αγνοούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή μας 
ΑΓΑΠΗ-ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. 
Η Αστείρευτη εμπνευσή της, οι εικαστικές ξεχωριστές δημιουργίες της και η εκπληκτική προσωπικότητά της συνθέτουν το πάζλ του μεγαλείου της ψυχής της σπουδαίας μας εικαστικού  Λιλίκας Αρνάκη.

 
Σπούδασε μηχανικός εργάστηκε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
- Η τέχνη της ζωγραφικής και της χαρακτικής είναι το πάθος της. 
Είναι η βαλβίδα εξαέρωσης των συναισθημάτων της.
Τα πρώτα βήματα τα έκανε δίπλα στην Γαλλίδα Μ. Μαρρέλ και της χαρακτικής στο εργαστήρι του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Μαρία Πασσαλίδη.
Στο εργαστήρι της ΧΑΝΘ με τον κ. Τυρεκίδη. Δίδαξε για δεκαοκτώ συναπτά έτη Ελεύθερο Σχέδιο σε μαθητές των ΙΕΚ και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

.

Στο έργο της πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ανθρώπινη μορφή την οποία επεξεργάζεται ποικιλότροπα προκειμένου να αναδείξει όχι μόνο τα εξωτερικά φυσιογνωμικά στοιχεία άλλα και τον εσωτερικό καλά κρυμμένο κόσμο του κάθε εικονιζόμενου.


Aυτή την περίοδο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Ανάτυπο" το Ανθολόγιο της με τίτλο "Ζω με Πάθος" το οποίο περιλαμβάνει  51 έργα τέχνης φιλοτεχνημένα από την ίδια τα οποία συνοδεύονται από 51 ποιήματα της εικαστικού  Λιλίκας Αρνάκη.
Πριν από λίγο καιρό έγινε η  παρουσίαση του βιβλίου της στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Η επόμενη παρουσίαση του βιβλίου της Λιλίκας Αρνάκη  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 11 Ιουνίου  και ώρα 12 το πρωί στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στο Polis Art Cafe υπό την Αιγίδα της Π.Ε.Λ.Τ.
Για την εικαστικό -συγγραφέα θα μιλήσουν οι:
Zέττα Γκουντέλα-Εικαστικός
Τέλης Λαδογιάννης-Εικαστικός
Αχιλλέας Τριαντόγλου-Εκδότης-Συγγραφέας 
Αντιδράσεις: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου